Izdelava WordPress spletnih trgovin

Izdelava WordPress spletne trgovine z našimi paketi vam bo zagotavljala enostavno in učinkovito upravljanje vašega spletnega prodajnega kanala. Za vaše potrebe lahko izberete med našimi paketi, ki vključujejo kvalitetno in profesionalno izdelavo spletne trgovine WordPress po dostopni ceni.

Povečajte prodajo

Če ste doslej poslovali izključno v fizični domeni, se pri izdelavi spletne trgovine pripravite na dejstvo, da bodo vaši izdelki in storitve dostopni uporabnikom spleta le nekaj klikov stran.

Spletna trgovina vam omogoča prodajo in promocijo vaših izdelkov in storitev na globalnem spletu. Smo specializirani za postavitev učinkovitih trgovin na spletni platformi WordPress (WooCommerce).

Najraje smo vključeni v celoten proces od koncepta, izgleda, tehnične zasnove, ustvarjanja vsebine, optimizacije in oglasov, saj po izkušnjah le tako pridemo do najboljših rezultatov. 

Izdelava wordpress spletnih trgovin
Izdelava spletnih trgovin

Garantiramo, da so vse naše spletne trgovine:

Izdelava WordPress spletnih trgovin

Osnovni paket

Izberite naš osnovni paket za izdelavo WordPress spletne trgovine in si zagotovite enostavno in učinkovito upravljanje vašega spletnega prodajnega kanala. S prilagoditvijo vsem napravam, osnovno prilagoditvijo dizajna, osnovno spletno optimizacijo, izdelavo do 8 podstrani, osnovnimi plačilnimi sredstvi in vzpostavitvijo spletne trgovine, bo vaša spletna trgovina izgledala in delovala odlično. Za morebitna vprašanja ali informacije nam pišite na info@spletech.com.

Osnovni paket

Izdelava spletne trgovine WordPress / Woocommerce po osnovnem paketu.

1190 € + DDV

Naročite osnovni paket

  Vaši osebni podatki

  Opišite svoje želje

  Izdelava WordPress spletnih trgovin

  Standard paket

  Izberite naš standardni paket za izdelavo WordPress spletne trgovine in si zagotovite edinstveno in učinkovito spletno prodajno platformo. S prilagoditvijo vsem napravam, oblikovanjem po meri, izdelavo do 10 podstrani, osnovnimi plačilnimi sredstvi, osnovno spletno optimizacijo, vzpostavitvijo spletne trgovine, kontaktnim obrazcem, GDPR ureditvijo in možnostjo pridobivanja novic preko bloga, bo vaša spletna trgovina izgledala in delovala odlično. Za morebitna vprašanja ali informacije nam pišite na info@spletech.com.

  Standard paket

  Izdelava spletne trgovine WordPress / Woocommerce po standardnem paketu.

  1890 € + DDV

  Naročite standard paket

   Vaši osebni podatki

   Opišite svoje želje

   Izdelava WordPress spletnih trgovin

   Napredni paket

   Izberite naš napredni paket za izdelavo WordPress spletne trgovine in si zagotovite edinstveno, profesionalno in sodobno spletno prodajno platformo. S prilagoditvijo vsem napravam, napredno prilagoditvijo dizajna, lepimi animacijami in modernim dizajnom, izdelavo do 16 podstrani, osnovnimi plačilnimi sredstvi, vzpostavitvijo spletne trgovine, kontaktnim obrazcem, prijavo na e-novice, napredno spletno optimizacijo, analitiko obiska, blogom, GDPR ureditev, in napredne “upsell” funkcionalnosti, bo vaša spletna trgovina izgledala in delovala odlično na vseh napravah. Za morebitna vprašanja ali informacije nam pišite na info@spletech.com.

   Napredni paket

   Izdelava spletne trgovine WordPress / Woocommerce po naprednem paketu.

   2490 € + DDV

   Naročite napredni paket

    Vaši osebni podatki

    Opišite svoje želje

    Prenova spletnih strani

    Primeri največkrat izdelanih spletnih trgovin:

    3 - Izdelava spletnih strani

    Izdelava WordPress spletnih trgovin

    Kaj je dobro premisliti pred začetkom projekta?

    Izdelava WordPress spletnih trgovin

    Potek izdelave spletne trgovine

    1. Dobimo se na sestanku
    2. Analiza & izdelava ponudbe
    3. Oblikovanje in programiranje
    4. Vnos izdelkov in vsebine
    5. Zunanje integracije, dostava
    6. Popravki
    7. Optimizacija
    8. Lansiranje
    Izdelava spletnih strani

    Kakovostno in učinkovito

    Postavili vam bomo novo spletno stran na priljubljeni in uporabniku prijazni odprtokodni platformi WordPress, ki bo skupaj z e-commerce platformo WooCommerce skrbel za uspešno delovanje vaše trgovine. 

    Obljubljamo, da bo vaša nova spletna stran uporabniku prijazna, varna in hitra ter dosegljiva na vseh napravah ter pripravljena na nadaljnje razširitve, posodobitve in optimizacije.

    2 - Izdelava spletnih strani

    Spletech - FAQ

    Pogosto zastavljena vprašanja

    Nekaj o domenah in gostovanju

    Izdelava spletne strani začne z izbiro prave domene, ki predstavlja vaš spletni naslov oziroma ime in je ključnega pomena za vašo spletno prisotnost. Domena je vaše spletno ime oziroma naslov, pod katerim se vaša spletna stran nahaja in je potreben/o za to, da jo lahko Google in drugi iskalniki najdejo. Najpogostejše končnice domen so .com, .org, .net, .si, .eu in druge. Primer: spletech.com

    Domena se zakupi za najmanj 1 leto in lahko tudi za več let. Vsi naši paketi vključujejo registracijo željene domene za eno leto. Ko se registracija zaključi, je potrebno domeno podaljšati. V našem podjetju zagotavljamo avtomatsko podaljševanje vaše domene, vsako leto boste prejeli predračun, po plačilu pa se bo vaša domena spletne strani avtomatsko podaljšala.

    Izbira primerene domene je ključnega pomena za uspeh vaše spletne strani v spletnem prostoru. Domena, ki jo izberete, mora biti enostavna za zapomniti in povezana z vašo dejavnostjo oz. vsebino spletne strani. Najboljše domene vsebujejo eno besedo ali dve.

    Če gre za spletno stran podjetja, je to običajno ime podjetja s končnico .si (za slovenska podjetja), za mednarodno poslovanje pa so primerne končnice .com, .net, .org, .eu za evropo.

    Da se bo vaša spletna stran bolje rangirana v spletnem prosotru, je priporočljivo, da ime domene vključuje tudi ključno besedo vaše storitve, ki se pogosto pojavlja v iskalnikih, povezano z vašo spletno stranjo. To bo pomagalo vaši spletni strani, da bo bolje vidna med iskalnimi rezultati, posledično pa boste pridobili več obiskovalcev vaše spletne strani.

    Spletno gostovanje je ključnega pomena za delovanje vaše spletne strani, saj predstavlja prostor, kjer se nahajajo vse datoteke vaše spletne strani.

    Za vsako domeno je potrebno tudi dobro spletno gostovanje, kamor se domena namesti.

    Vsi naši paketi vključujejo spletno gostovanje za vašo domeno, katerega prvo leto plačamo mi. Plačevanje za gostovanje je enako kot za domeno, in sicer se plačuje enkrat letno. Pri postavitvi spletne strani vam mi določimo potreben prostor na strežniku glede na vaše potrebe in velikost spletne strani oz. spletne trgovine.

    Nekaj o stroških izdelave

    Izdelava spletne strani predstavlja investicijo, ki se bo vam v dolgoročnem časovnem obdobju izplačala. Odločitev o izbiri paketa za izdelavo spletne strani je odvisna od vaših ciljev in potreb. Cenovni razpon naših paketov za izdelavo spletnih strani se giblje od 590 evrov do 1890 evrov. Cena se glede na dodatne želje in funkcionalnosti prilagodi.

    Z našimi vnaprej pripravljenimi paketi lahko izbirate med številnimi funkcionalnostmi in prilagodite spletno stran vašim potrebam. Če potrebujete pomoč pri izbiri paketa, nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali o najboljši možni izbiri.

    Najdite si najboljšo cenovno ugodno spletno stran z našimi paketi, ki se začnejo že pri 590 evrih. Za to ceno boste dobili spletno stran klasičnega izgleda, ki bo vključevala nekaj podstrani, kjer boste lahko predstavili svojo izjemno ponudbo, predstavili podjetje in reference. Barve in pisave spletne strani se bodo popolnoma ujemale z vašim logotipom podjetja, Poleg tega, spletna stran bo tudi osnovno optimizirana za SEO, tako da boste zagotovo zabeležili povečan obisk in prodajo.

    Pri ustvarjanju spletne strani po vaši meri ne odlašajte, saj vam lahko to prinese veliko prednosti za vaše podjetje. Če izberete standardni paket lahko od 1190 evrov dalje lahko dobite spletno stran, ki bo prilagojena vašim funkcionalnostim, izgledu in potrebam. Izberite si standardni izgled vaše spletne strani in dodajte napredne funkcionalnosti ter moderne efekte. Prilagodite število podstrani in vsebino glede na vaše potrebe in zahteve. Vaša spletna stran bo vrhunsko optimizirana za SEO s katerim boste povečali obisk spletne strani, konverzijo spletne trgovino in prodajo.

    Če želite, da vaša spletna stran postane glavno orodje za pridobivanje strank in poslovanje podjetja, je nujno, da je dobro optimizirana za iskalnike. Da bo vaša spletna stran popolno optimizirana, hkrati pa bo ves obisk analiziran izberite napredni paket, ki je na voljo od 1890 evrov dalje.

    Optimizirana spletna stran mora biti vidna čim višje vrhu iskalnih rezultatov in se mora naložiti v roku 2 sekund. To pomeni, da je spletna stran vsebinsko in konceptualno prilagojena Googlovim zahtevam za najvišje pozicije pri iskanju vaših ciljnih ključnih besed.

    Za vas smo pripravili cenovno ugodne in vrhunsko zasnovane pakete, ki vam bodo omogočili, da dosežete vrh iskalnih rezultatov in tako uspešno poslujete preko spleta. Oglejte si naše pakete tukaj in si izberite tistega, ki se najbolj ujema z vašimi potrebami.

    Izdelava spletne strani zahteva stroške, ki so povezani s registracijo domene, spletnim gostovanjem, izdelavo in mesečnim vzdrževanjem spletne strani. Tem stroškom se ni mogoče izogniti, vendar lahko z našimi paketi večino stroškov zajamete v ceno.

    V naših paketih so že vključene storitve registracije domene, gostovanja in izdelave spletne strani, vendar pa morate za vzdrževanje spletne strani naročiti dodatno storitev.

    Pred izdelavo spletne strani je potrebno registrirati domeno, ki bo povezana z vašo spletno stranjo v spletnem prostoru. Pri izbiri domene lahko izbirate med različnimi končnicami, kot so .si, .com, .net, .org, .eu in drugimi.

    Registracija domene se plačuje letno in je enkratni strošek. Večina ponudnikov registracije domen ima podobne cene za registracijo domene. Domena se registrira za minimalno 1 leto in stane od 10 evrov naprej. (Glede na izbrano končnico je lahko cena domene tudi višja)

    Naslednji strošek pri izdelavi spletne strani je cena spletnega gostovanja. To je letni (ali večletni) zakup strežniškega prostora, ki je potreben za prikaz vaše spletne strani uporabnikom v spletnem prostoru.

    Velikost strežniškega prostora, ki ga potrebujete za vašo spletno stran se razlikuje glede na vsebino, ki jo vsebuje vaša spletna stran, na primer: enostavna predstavitvena spletna stran zaseda manj prostora kot spletna trgovina z velikim številom izdelkov ali spletna stran z veliko fotografijami in video vsebinami.

    V primeru, ko podjetja želijo spletno stran z zelo specifičnimi zahtevami in funkcionalnostmi, se cena spletne strani določi glede na njihove zahteve in želje. Ker so možnosti za izdelavo spletnih strani praktično neomejene, lahko cena spletne strani temu primerno raste, vendar pa se prodajna vrednost in dobiček, ki ga prinaša po meri izdelana spletna stran ali spletna trgovina bistveno povečata.

    Vzdrževanje in posodabljanje spletne strani sta ključna za uspešno poslovanje vaše spletne strani. Redno vzdrževanje in posodabljanje vaše spletne strani zagotavlja, da bo vaša spletna stran vedno popolno posodobljena, varna in funkcionalna na vseh napravah.

    Naši paketi vzdrževanja in posodabljanja strani so optimizirani za zagotavljanje najboljšega razmerja med ceno in kvaliteto. Osnovni mesečni strošek za vzdrževanje znaša 30 evrov (+ DDV).

    Če želite lahko posodabljate in vzdržujete vašo spletno stran tudi sami, vendar morate v tem primeru poskrbeti, da so vse datoteke na strežniku vedno posodobljene in varne. Neposodobljena spletna stran je lahko tudi nevarna za druge strani, ki gostujejo na istem spletnem strežniku. Za lažjo orientacijo smo pripravili različne pakete, ki zajemajo vse stroške vzdrževanja in posodabljanja.

    Nekaj o paketih

    Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da upoštevate SEO - optimizacijo vaše spletne strani za iskalnike. To vključuje izbiro primernih ključnih besed, izdelavo meta opisov in ustreznega strukturiranja vsebine.

    Naši paketi izdelave spletnih strani so sestavljeni tako, da vključujejo vse potrebne elemente za uspešno SEO optimizacijo. Registracija in upravljanje domene, gostovanje, postavitev in nastavitve platforme, izdelava in vzdrževanje vsebine in oblikovnega izgleda spletne strani.

    Za podjetja, ki želijo izstopati in doseči višja mesta v iskalnikih imamo ponudbo za optimizacijo hitrosti nalaganja, SEO strategijo in izdelavo SEO optimizacije za dolgoročno uspešnost spletne strani. Za več informacij o naših paketih izdelave spletnih strani in cenah se obrnite na nas.

    Izdelava spletnih strani je lahko zahtevna naloga, vendar z izbiro pravega paketa lahko pridobite funkcionalnosti, ki vam bodo koristile in omogočile doseganje vaših ciljev. V našem podjetju vam ponujamo različne pakete, ki se prilagajajo vašim potrebam in željam. Od osnovnih predstavitvenih paketov do naprednih in optimiziranih paketov, ki zagotavljajo visoke pozicije pri iskanju v iskalnikih. Za več informacij in podrobnejši pregled paketov lahko pregledate našo spletno stran ali nas kontaktirate.

    Nekaj o postopkih izdelave spletne strani

    Izdelava spletne strani je postopek, ki zahteva natančno načrtovanje in ustrezno izvedbo, da se zagotovi, da vaša spletna stran izpolnjuje vaše cilje in potrebe. Čas izdelave spletne strani se razlikuje glede na izbrani paket in obseg dela, ki je potreben. Za manjše, preproste spletne strani, lahko traja le nekaj delovnih dni, medtem ko je za bolj kompleksne in napredne spletne strani potrebnih več delovnih dni, da se vse zahteve stranke in želje izpolnijo.

    Izdelava spletnih strani je lahko zahtevna naloga, vendar z izbiro pravega paketa lahko pridobite funkcionalnosti, ki vam bodo koristile in omogočile doseganje vaših ciljev. Pri nas imamo različne pakete, ki se prilagajajo vašim potrebam in željam. Od osnovnih predstavitvenih paketov do naprednih in optimiziranih paketov, ki zagotavljajo visoke pozicije pri iskanju v iskalnikih. Za več informacij in podrobnejši pregled paketov lahko pregledate našo spletno stran ali nas kontaktirate.

    Če imate pri izbiri paketa težave, ker ne veste, kateri bi bil za vas ali vaše podjetje najprimernejši, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo svetovali pri najboljši možni opciji za vas. V primerih, da so vaše zahteve zelo specifične in kompleksnejše, je najbolje, da se dogovorimo za sestanek, kjer bomo vaše zahteve opredelili in vam tako sestavili primerno ponudbo.

    Po potrditvi ponudbe ali naročilu izbranega paketa, boste prejeli na vaš e-poštni naslov ponudbo ali predračun za izbrano storitev. Hkrati boste prejeli tudi pogodbo o sodelovanju in obvestilo o predvidenem času izdelave vaše spletne strani, ki bo prilagojena vašim potrebam in zahtevam.

    Naša politika poslovanja zahteva predplačilo 50% vrednosti paketa po potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe. Preostalih 50% plačila se zahteva po zaključku projekta, ko je spletna stran potrjena s strani uporabnika in objavljena. Za izbiro dražjih paketov izdelave spletnih strani in trgovin višjih zneskov vam ponujamo možnost plačila po obrokih.

    Po plačilu prve polovice vrednosti ponudbe se začne faza izdelave spletne strani ali trgovine. Ko je spletna stran z naše strani izdelana, vam pošljemo povezavo, kjer si jo lahko ogledate in nam v roku 5 delovnih dni (ali po dogovoru več) sporočite morebitne popravke in spremembe, ki jih bomo nato vstavili na stran.

    Po izvedbi sprememb in vnosu popravkov se začne faza objave spletne strani in vpisa v iskalnike. Če ste naročili napredno spletno stran, se nato izvedejo zaključni procesi spletne optimizacije, kot so povezava z Googlovimi orodji in družbenimi omrežji. V tej fazi se tudi izvede tudi prilagoditev hitrosti nalaganja strani in optimizacija fotografij za boljšo hitrost nalaganja.

    Po objavi spletne strani, prejmete predračun za preostalih 50% vrednosti ponudbe. Rok za plačilo je 10 dni oz. po dogovoru.

    Zadnja faza projekta je vzdrževanje in posodabljanje spletne strani. Ta faza se v bistvu nikoli ne konča, saj je za varnost in preprečevanje vdorov ključno redno vzdrževanje in posodabljanje spletne strani.

    Nekaj o urejanju vsebine

    Izdelava spletnih strani v WordPressu omogoča enostavno in hitro urejanje. Ko je spletna stran izdelana in objavljena, vam pošljemo dostopne podatke za administratorsko ploščo vaše spletne strani. To omogoča, da si lahko spletno stran ali trgovino sami urejate, spreminjate, dodajate in brišete vsebine, strani in prispevkov. Uporabniški vmesnik je zelo enostaven za uporabo, tudi za začetnike. Po lansiranju spletne strani oziroma spletne trgovine se lahko dogovorimo tudi za inštrukcije osnovne uporabe WordPress sistema.

    Nekaj o SEO optimizaciji

    Izdelava spletnih strani je tesno povezana s spletno optimizacijo. SEO (Search Engine Optimization) je postopek, ki poskrbi, da vaša spletna stran doseže višja mesta v iskalnikih za ciljne ključne besede, kar olajša uporabnikom najti vaše izdelke in storitve. Večina uporabnikov namreč klikne na prvih nekaj zadetkov v iskalniku, zato je pomembno, da se vaša spletna stran nahaja čim bližje vrhu iskalnih rezultatov. S spletno optimizacijo poskrbimo, da vaša spletna stran ali trgovina doseže najvišje mesto v iskalnikih.

    Spletno stran ali trgovino optimiziramo tako, da poskrbimo za vse tehnične zahteve, ki jih zahteva Google za višje uvrstitve. Ena izmed najpomembnejših stvari, ki vpliva na to je kakovostna in prilagojena vsebina na vaši spletni strani. Ta mora biti spisana tako, da je ne samo prijazna uporabnikom, ampak tudi optimizirana za iskalnike. Spletna stran oziroma spletna trgovina se mora ob obisku naložiti v roku 2 sekund. Slike na spletni strani se morajo prikazati v roku 0.5 sekunde.

    Pred samim postopkom optimizacije vam posredujemo navodila za pisanje optimiziranih spletnih vsebin, mi pa poskrbimo, da se vsebina ustrezno optimizira in prikaže iskalnikom.

    Nekaj o vzdrževanju in posodabljanju

    Redno posodabljanje in vzdrževanje spletne strani je nujno potrebno, saj v nasprotnem primeru obstaja veliko tveganje za vdore. Pri tem je pomembno, da se posodablja ne le sistem WordPress, temveč tudi vsi vtičniki in predloge, ki jih uporablja vaša spletna stran. To zagotavlja optimalno varnost vaše spletne strani.

    Redna posodabljanja spletnih strani so ključnega pomena za varnost vašega spletnega mesta. Neposodobljeni deli spletnih strani so lahko ranljivi za vdore, kar lahko povzroči pojav sumljive kode in okužbo datotek. Čiščenje okuženih datotek na ročen način je drag in časovno potraten, zato je pomembno, da redno posodabljate vašo spletno stran, da zmanjšate tveganje za vdor.

    Redna posodabljanja spletnih strani so ključnega pomena za varnost vašega spletnega mesta. Hekerski napadi in vdori v sisteme se pogosto izvajajo avtomatizirano s pomočjo robotov, ki iščejo luknje v sistemu, kot so neposodobljeni deli. Za zaščito vašega spletnega mesta je priporočljivo, da posodabljate vsaj enkrat mesečno, saj lahko to pomaga preprečiti hekerske napade in zaščititi vaše podatke.

    Varnostne kopije so pomemben del vzdrževanja spletnih strani. Te kopije omogočajo hitro in enostavno obnovitev spletnega mesta v primeru vdora ali drugih defektov. V naših paketih vzdrževanja vključujemo kreiranje varnostnih kopij spletnih strani, ki se lahko nastavijo tudi avtomatsko. V WordPressu lahko nastavite avtomatsko kreiranje varnostnih kopij, ki se izvedejo na določenih intervalih. Če pride do vdora, lahko okuženo spletno stran zamenjamo z neokuženo varnostno kopijo in tako hitro obnovimo delovanje spletnega mesta.

    Varnostne kopije lahko zahtevajo veliko prostora na strežniku, zato je število kopij, ki so naložene na strežnik, omejeno. Vendar, če spletna stran ni pravilno posodobljena in se okuži, se varnostne kopije nato nalagajo okužene verzije spletne strani in tako ne morejo biti uporabljene za obnovitev spletnega mesta. Zato je redno posodabljanje spletne strani ključnega pomena za varnost spletnega mesta in za zagotavljanje veljavnosti varnostnih kopij.

    Posodabljanje spletne strani zahteva nekaj znanja in previdnosti. Obstaja veliko virov, ki vam lahko pomagajo pri samostojnem posodabljanju, vendar pa je lahko ta proces zapleten in lahko povzroči težave, če se ne izvede pravilno. Zato priporočamo, da posodabljanje spletne strani prepustite strokovnjakom, ki imajo izkušnje in znanje za varno in pravilno posodabljanje vaše spletne strani. Prav tako, je spletna stran ključen del vašega poslovanja preko spleta, zato jo je potrebno vzdrževati in posodabljati na pravilen način.

    Redna posodabljanja spletnih strani so ključnega pomena za varnost vašega spletnega mesta in za nemoteno delovanje vašega prodajnega orodja. Naši paketi vzdrževanja se začnejo že pri 30 evrih mesečno in vključujejo redna posodabljanja, kreiranje varnostnih kopij in druge storitve, ki so potrebne za varno in pravilno delovanje vaše spletne strani. Če vaša spletna stran gostuje na našem strežniku, vendar nimate zakupljenega paketa vzdrževanja, jo moramo po določenem času blokirati, da ne predstavlja grožnje ostalim spletnim stranem. Zato vam priporočamo, da poskrbite za redno vzdrževanje vaše spletne strani in si zagotovite nemoteno delovanje vašega spletnega mesta.

    Nekaj o izgledu in prenovi spletne strani

    Spletna stran zgrajena na sistemu WordPress je enostavna za upravljanje in vzdrževanje, saj temelji na uporabi WordPress sistema, vtičnikov in grafičnih predlog. Datoteke, ki sestavljajo vašo spletno stran, so naložene na strežniku, kjer gostuje vaša spletna stran, in so povezane z bazo podatkov, kjer se shranjujejo vse podatke vaše spletne strani. Ti podatki ostajajo shranjeni v bazi, tako da vam ostanejo ne glede na spremembo grafične predloge vaše spletne strani. WordPress omogoča enostavno menjavo grafične predloge, medtem ko ostalo (teksti, fotografije, vsebine) ostane enako. S pomočjo rednih posodobitev in vzdrževanja lahko vaša spletna stran v WordPressu ostane "večna" in vedno optimalno delujoča.

    Izgled spletne strani je določen s izbrano grafično predlogo ali z prilagojeno grafično predlogo, ki jo ustvarijo naši oblikovalci. Spremeniti izgled spletne strani pomeni menjati grafično predlogo, ki določa barve, pisave in druge elemente, ki sestavljajo vašo spletno stran. Izgled lahko popolnoma spremenite ali pa ga osvežite in prilagodite najnovejšim smernicam in spletnim tehnologijam. Menjava grafične predloge lahko spletno stran spremeni v popolnoma novo, modernejšo in privlačnejšo različico.

    Spletni iskalniki, kot je Google, stalno spreminjajo svoje algoritme, ki določajo visoke pozicije pri iskanju ključnih besed. Sestava grafične predloge in koda, ki vpliva na izgled spletne strani, igra pomembno vlogo pri tem. Izgled spletne strani se običajno osvežuje vsakih 3-5 let, vendar pa je pomembno, da je spletna stran redno posodabljana in primerno vzdrževana, da se prilagaja spremembam algoritmov in ohranja visoke pozicije v iskalnikih.

    Izdelava spletnih strani v WordPressu je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti danes. WordPress je eden najbolj razširjenih odprtokodnih sistemov za upravljanje spletnih strani, kar pomeni, da je brezplačen in da ste vi lastnik vaše spletne strani in imate možnost, da jo spreminjate, dodelujete in posodabljate po svojih željah. Ena izmed glavnih prednosti WordPressa je enostavna uporaba, tudi za začetnike, ter široka razpoložljivost razširitev (vtičnikov) za dodajanje različnih funkcionalnosti kot so spletna trgovina, online tečaji, galerije, forumi, turistične ponudbe, akcije, sistemi za naročanje storitev in druge. Izdelava spletne strani v WordPressu je ekonomična in pametna odločitev, saj vlagate v prihodnost vašega poslovanja preko spleta. Za več informacij se obrnite na nas.